AK Parti'nin ilk aday adayı

AK Parti

Milletvekilliği seçimleri ile ilgili aday adaylığı başvuruları başladı. Kırıkkaleli iş adamı Orhan Kılıç, AK Parti'den aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Kılıç AK Parti'nin ekonomi politikalarını çok beğendiğini söyledi.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Milletvekilliği için AK Parti’nin ilk aday adayı Orhan Kılış bir süredir devam ettiği ziyaretleri kapsamında Gazetemizi de ziyaret ederek aday adaylığı konusunda bilgi verdi. Aday adaylığını ilan edeceğini bildiren Kılıç bugün AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yapacak.

KIRIKKALE İLE AİLE BAĞI VAR

Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Murat Karadağ ile bir süre sohbet eden Kılıç özellikle AK Parti’nin ekonomi politikalarını beğendiğini söyledi. Amacının AK Parti çatısı altında memlekete hizmet olduğunu bildiren Kılıç Kırıkkale ile aile bağı olduğunun bunun için Kırıkkale’den aday adayı olmayı tercih ettiğini belirterek nasip olurda aday olması halinde etkili bir çalışma ile AK Partinin Kırıkkale’deki başarısına katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Yıllardır AK Parti’yi yakından takip ettiğini belirten Kılıç siyasi tecrübesine güvendiğini kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız